Skvadronvegen 27, 4050 Sola

Mandag - Fredag

07:00 - 15:00

Våre Tjenester

SES Elektro AS
er en allsidig elektroinstallatør

Vi har lang og allsidig erfaring fra bransjen. Våre eiere, ledere og medarbeidere har bred kompetanse i faget, og flere over 20 års erfaring som elektriker.
SES Elektro Sola 6

Privat

Vi har lang erfaring med service, rehabilitering og oppussing av boliger. Vi leverer og monterer, og kan hjelpe med det meste.

SES Elektro Sola 4

Næring

Vi kan hjelpe din bedrift med oppgraderinger, vedlikehold og utskifting. Vi leverer og monterer, og kan fikse det meste.

SES Elektro Sola 5

Industri

Vi har lang erfaring med vedlikehold, oppgradering og service innen industrisektoren. Vi leverer og monterer, og kan hjelpe med det meste.

Varmepumper

SES Elektro har mange års erfaring med installasjon av varmepumper, og sørger for at anlegget settes opp i henhold til gjeldende krav fra både leverandør og myndigheter.

Automasjon

Vi leverer gode løsninger innen byggautomasjon – både for bygg og industri. Få full og enkel kontroll over bygget, energibruken og kostnadene.


SES Elektro Sola 3

Solcelleanlegg

Når bygget har solcellepaneler og bruker solenergi, forbedres energistandarden på bygget. Dette bidrar til å øke energimerket og gjør bygget mer attraktivt fra et energiperspektiv.

 
SES Elektro Sola 2

Elbillading

Vi leverer og monterer en fastmontert ladestasjon på husveggen din slik at du slipper å bekymre deg for løse ladeledninger

SES Elektro Sola 8

Termografering

Fordeler med termografering er at man finner svake punkter i boligens konstruksjon uten å måtte åpne eller skade boligen. 

SES Elektro Sola 1

Internkontroll

Alle bedrifter skal ha et internkontrollsystem, også kalt el-kontroll for næring. Dette gjelder også for landbruk, industri og alle offentlige bygg.