Skvadronvegen 27, 4050 Sola

Mandag - Fredag

07:00 - 15:00

Våre Tjenester

SES Elektro AS
er en allsidig elektroinstallatør

Vi har lang og allsidig erfaring fra bransjen. Våre eiere, ledere og medarbeidere har bred kompetanse i faget, og flere over 20 års erfaring som elektriker.
SES Elektro Sola 6

Privat

Vi har lang erfaring med service, rehabilitering og oppussing av boliger. Vi leverer og monterer, og kan hjelpe med det meste.

SES Elektro Sola 4

Næring

Vi kan hjelpe din bedrift med oppgraderinger, vedlikehold og utskifting. Vi leverer og monterer, og kan fikse det meste.

SES Elektro Sola 5

Industri

Vi har lang erfaring med vedlikehold, oppgradering og service innen industrisektoren. Vi leverer og monterer, og kan hjelpe med det meste.

SES Elektro Sola 2

Elbillading

Vi leverer og monterer en fastmontert ladestasjon på husveggen din slik at du slipper å bekymre deg for løse ladeledninger

SES Elektro Sola 8

Termografering

Fordeler med termografering er at man finner svake punkter i boligens konstruksjon uten å måtte åpne eller skade boligen.

SES Elektro Sola 1

Internkontroll

Alle bedrifter skal ha et internkontrollsystem, også kalt el-kontroll for næring. Dette gjelder også for landbruk, industri og alle offentlige bygg. 

Varmepumper

SES-elelktro har mange års erfaring med installasjon av varmepumper, og sørger for at anlegget settes opp i henhold til gjeldende krav fra både leverandør og myndigheter.

Automasjon

Vi leverer gode løsninger innen byggautomasjon – både for bygg og industri. Få full og enkel kontroll over bygget, energibruken og kostnadene.